Hoppa direkt till innehåll

arbetsgrupp.se

OM ARBETSGRUPP

Vi utvecklar, bygger och driftar webbplatser och webbapplikationer i vår egen plattform Atlas CMS. Vi gör det åt ett stort antal företag, organisationer och föreningar på affärsmässig grund. Det är vårt huvudsakliga arbete och fokus.
Atlas CMS är ett moduluppbyggt system som har förutom ett stort antal moduler för den publika webben, men också fler moduler som är avsedda för internt arbete. Dessa moduler är ej nåbara av spontana webbesökare utan kräver inloggning och aktivt satta rättigheter.
En av dessa interna moduler är Projetkrummet, en online arbets- och mötesplats. Den finns i många av de webbar vi levererar.
  

PROJEKTRUM FÖR ALLA

Det är många som i sitt jobb, i föreningar och även privat, är beroende av samarbete med andra i olika former av ”projekt”. Det är inte alltid lätt att träffas. Mycket av kommunikationen sker via mail eller i chat-grupper. Varken mail eller chat är tillräckligt bra för ta hand om allt i ett projekt, allt som ska göras, arkivering av dokument, överblick etc. Projektrummet är det. Och eftersom vi har den modulen fick vi idéen att sätta upp en sajt där vem som helst kan starta ett projektrum. Därför startade vi Arbetsgrupp.se - fritt för alla som vill arbeta online lite smartare.
Arbetsgrupp.se kan användas på många olika sätt beroende på det man vill ha. En del driver avancerat projektarbete och andra vill bara ha en plats för att öka åtkomligheten till sina dokument. Använd det som du vill. Driv företags- eller skolprojekt, använd det som föreningens styrelserum eller planera en bröllopsfest. Allt är möjligt. Läs mer i Hur det fungerar i menyn.
Vill du ha kontakt med oss, besök www.eklundh.com eller skicka via kontaktformuläret.