Om Arbetsgrupp

Det här är en webbplats som jag tagit fram för att hjälpa andra att hantera projekt och samarbeten. Själva projektrumsmodulen har jag utvecklat i många år som en del av mitt egenutvecklade innehållsystem för webbar som heter Atlas CMS. Alla kunder som använder Atlas har tillgång till projektmodulen.
Jag tyckte den hade mognat så pass mycket att flera kunde få använda den, plus att det vore ju ett bra sätt att få in feedback utifrån om vad som behöver förändras och förbättras.
Så därför gör jag den tillgänglig via arbetsgrupp.se helt gratis! Jag har inga planer på att börja tjäna pengar på den här sajten, eftersom jag inte har några kostnader i samband med detta (allt drivs som en del i min serverplattform). Så tänker jag; varför inte?
Bjud in dina vänner, arbetskamrater och kollegor att börja använda arbetsgrupp.se som er centrala samarbetspunkt. Ständigt online när det passar var och en. Du kan skapa hur många projektrum du vill och bjuda in hur många användare i dessa som du vill!
DSC_5200
Jag heter Jonas Eklundh och både äger och driver Arbetsgrupp.se. Om du har några frågor så använda gärna användarforumet